IKHLAS Pure Intentions

Ontdek uw natuurlijke schoonheid

Om de huid van uw gezicht intensief te verzorgen is het belangrijk effectieve en non-toxische middelen te gebruiken die langdurig effect hebben. Heeft u al zin om uw gezicht te verwennen met een Argan behandeling? 

Kijk en ontdek snel wat IKHLAS Argan olie voor u kan betekenen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips en inspiratie

De meest eenvoudige manier om IKHLAS Argan olie te gebruiken is direct op de huid of in het haar aanbrengen. IKHLAS argan olie is zeer effectief, dus de dropper zorgt ervoor dat u precies de juiste hoeveelheid op de juiste plek kunt aanbrengen. Gebruik van de dropper zorgt er ook voor dat niet een deel van de olie in uw hand trekt, aangezien IKHLAS argan olie snel wordt opgenomen. Daarnaast kan men om huid of haar te verbeteren een paar druppels toe voegen aan de zeep, crème, foundation, moisturizer, bb cream, bodylotion of shampoo die u dagelijks gebruikt voor uw gezichts- en lichaamsroutine. Op deze manier ontstaat een veel voedzamer product en wordt de hydratatie aanzienlijk verbeterd.

Deze procedure is zeer effectief om het gewenste resultaat te bereiken. Net zoals een lichaam meer nodig heeft dan een eenmalige workout voor een gezond en sterk fysiek, lijdt regelmatig gebruik van deze superfood voor uw huid en haar tot de beste resultaten. 

De sleutel tot uw eigen schoonheid is het regelmatig onderhouden ervan.