Haal met IKHLAS Argan olie het maximale uit uw beauty routine

Een goed verzorgde uiterlijk is niet iets dat aan het toeval moet worden overgelaten. Het vereist dagelijkse aandacht en onderhoud. IKHLAS argan olie is een essentieel onderdeel in iedere stap van uw beauty routine.

Moisturizer

Serum

Highlighter

Toner

Make-up verwijderaar

Exfoliatie

Lip scrub

Een goed verzorgde uiterlijk is niet iets dat aan het toeval moet worden overgelaten. Het vereist dagelijkse aandacht en onderhoud. IKHLAS argan olie is een essentieel onderdeel in iedere stap van uw beauty routine.

Moisturizer

Serum

Highlighter

Toner

Make-up verwijderaar

Exfoliatie

Lip scrub

Moisturizer

 IKHLAS argan olie is met recht een superfood voor de huid. Het houdt de huid ten alle tijden gehydrateerd en zacht. Hierdoor krijgt het gezicht direct een gezonde en  glanzende uitstraling. Het trekt namelijk direct in, waardoor de huid niet vet aanvoelt en niet irriteert.

Masseer na het reinigen in de ochtend of avond twee of drie druppels Argan olie met cirkelvormige bewegingen direct op uw gezicht en hals .

Serum

In de wintermaanden of in drogere klimaten heeft u mogelijk wat meer argan olie nodig; maar vergeet niet spaarzaam te gebruiken.

Deze olie is zacht en veilig om rond je ogen te gebruiken.

Als je het als serum wilt gebruiken, breng dan je nachtcrème aan nadat de olie door de huid is opgenomen.

Highlighter

Argan olie laat uw huid stralen wanneer het wordt toegevoegd met make-up. Het houdt ook vocht vast en voorkomt dat uw foundation gemakkelijk uitdroogt.

Voeg een druppel olie toe aan in de winkel gekochte foundation, bronzer, moisturizer of bb cream. Meng het goed voor het aanbrengen.

Argan oil toner

Toner

Huidversteviging is een belangrijke stap in uw huid verzorgingsroutine. Voor een volledige gloed voegt u 2-4 druppels toe aan 8 gram van uw favoriete toner – of beter nog – maak uw eigen chemicaliënvrije, volledig natuurlijke toner thuis.

Giet eenvoudig 1 kopje kokend water over een zakje groene thee en laat 7-10 minuten trekken. Verwijder het theezakje en laat op kamertemperatuur komen. Voeg een of twee druppels van je favoriete etherische olie toe (sinaasappel, citroen of theeboom zijn geweldig) en 2-4 druppels Argan olie en doe ze in een pot. Gebruik ‘s ochtends en’ s avonds na het reinigen en voor het hydrateren.

Make-up verwijderaar

Als u het beu bent om chemische make-up verwijderaars te gebruiken die uw huid irriteren, kan Argan olie als een veilige en effectieve vervanging dienen. Omdat het niet schadelijk is wanneer het contact komt met de ogen, kan Argan olie ook zonder enig ongemak worden gebruikt bij het verwijderen van oog make-up.

Doe een paar druppels Argan olie op uw handen en breng het overal op uw gezicht en ogen aan. Geef een zachte massage aan uw hele gezicht en neem dan een warme, vochtige katoenen doek en veeg deze af.

Anti-aging olie

De belangrijkste oorzaak van rimpelvorming is het verlies van huid-elasticiteit. Argan olie is rijk aan veel elementen die de huid nodig heeft om de elasticiteit te behouden. Wanneer al deze componenten worden gecombineerd, vormen ze een zeer effectieve vocht-inbrengende crème. Door zijn antioxiderende werking is Argan olie het ideale anti-veroudering product. Het herstelt de elasticiteit en laat de huid voller en zachter aanvoelen.

De beste manier om Argan olie aan te brengen voor de meest prominente anti-verouderende effecten is om voor het slapen gaan een paar druppels in het gezicht en hals te masseren. Het werkt als een vocht-inbrengende crème, serum en anti-ager in één.

Anti-aging

Exfoliatie

Exfoliëren met Argan olie verwijdert voorzichtig vuil, overtollige olie en dode cellen, om uw tint gezonder, zachter en helderder te maken. En ook de fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Met behulp van de bruine suiker worden de voedingsstoffen van de Argan olie gemakkelijker door de huid opgenomen.

Meng 1 eetlepel bruine suiker met een paar druppels Argan olie in de hand. Wrijf 2-4 minuten in een cirkelvormige beweging in het gezicht; besteed speciale aandacht aan gebieden die gevoelig zijn voor acne en droge gebieden. Spoel af met warm water en dep ze droog.

Lip Scrub

De Scrub effecten van Argan olie hydrateren en exfoliëren gekloofde lippen bij gebruik als lip scrub.

Neem een kleine hoeveelheid suiker en meng er Argan olie in, breng deze pasta regelmatig op de lippen aan.