packaging ikhlas argan oil

Bewust verpakt!

IKHLAS Argan olie is zo verpakt dat recht wordt gedaan aan de bijzondere status van het product. Hoogwaardig verpakkingsmateriaal waarborgt de houdbaarheid en maakt het mogelijk de olie efficiënt te gebruiken. Aangezien Argan olie lichtgevoelig is en het best bewaard kan worden in glas, heeft IKHLAS gekozen voor een zwart gespoten, gerecycled glazen flesje.

 

Goed verpakte Argan olie is heel lang houdbaar, maar we raden aan om het product binnen zes tot twaalf maanden na opening te gebruiken. De luxe pipet maakt het mogelijk de optimale hoeveelheid olie direct op de juiste plek aan te brengen, waardoor de levensduur van de fles geoptimaliseerd kan worden.

De geschenkdozen zijn vervaardigd uit karton met het FSC-label. Dit betekent dat het hout komt uit duurzaam beheerde bossen en er dus niet bijgedragen wordt aan de grootschalige wereldwijde ontbossing. Hierdoor wordt de biodiversiteit verbeterd. Met uw verpakking draagt u hier dus ook aan bij. Bovendien laat IKHLAS al zijn verpakkingen in Europa vervaardigen om er zeker van te zijn dat aan hoge milieu eisen voldaan wordt. 

 

Klanten kunnen na de eerste aankoop van een doosje met pipet ook ervoor kiezen om losse flesjes te bestellen. Dit bespaart u kosten en het is ook nog eens beter voor het milieu.