One Bottle, One solution

 

 

 

Next of (S)kin

Breng IKHLAS Argan olie vóór het scheren aan om sneetjes en wondjes te voorkomen. 

Masseer een paar druppels in uw gezicht, nek of lichaam. Laat het een paar minuten inwerken en het zal uw huid verzachten. Of gebruik het direct na het scheren als een hydraterende en verzachtende balsem.

De natuurlijke boost aan voedingsstoffen resulteert in een zachte en rustige huid. Het werkt tevens ook als een anti- acne en rimpel creme.

Healthy hair

Voeg een paar druppels IKHLAS Argan olie toe aan je haar producten of direct in het haar. IKHLAS Argan olie zit boordevol vitamines en mineralen die het haar beschermen tegen chemische behandelingen.

Het stimuleert de haargroei, bestrijdt roos en zorgt voor een gezonde hoofdhuid.

 

 

No man left behind

Een massage olie aanvullen met IKHLAS Argan olie is ideaal. Het brengt namelijk niet alleen ontspanning, maar tijdens het masseren wordt de huid ook nog eens intensief gehydrateerd, gevoed en verzacht.

Regelmatig gebruik van IKHLAS Argan olie brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de ontstekingsremmende kracht bij gewrichts- of spierpijn. Of een betere doorbloeding na het sporten. 

Ook bij eczeem, artritis en reuma kan Argan olie de klachten verlichten.

Beard necessities

Baardhaar is vaak dikker en minder makkelijk in het gareel te krijgen. Verzacht uw ruwe baard door een druppel of twee IKHLAS Argan olie aan te brengen. 

Verschillende gebruikers rapporteren dat het op de hoofdhuid inmasseren van een paar druppels Argan olie haaruitval reduceert en haargroei stimuleert.