Ikhlas our product

Zuivere argan olie is het product waar u altijd al naar op zoek bent geweest!

IKHLAS Argan olie zou je eigenlijk het beste kunnen beschrijven als een superfood voor uw huid en haar. Het zit bomvol met verschillende vetzuren, vitamines, mineralen en anti-oxidanten die na het aanbrengen direct door het lichaam gebruikt kunnen worden.

Uniek is dat IKHLAS Argan olie een droge olie is, waardoor het diep doordringt. Dit maakt deze Marokkaanse olie enorm veelzijdig, aangezien het meteen de regeneratieve kracht van de cellen stimuleert. Hierdoor wordt het beschouwd als één van de meest effectieve moisturizer, anti rimpel en anti-acne middelen. Maar er zijn meer toepassingen voor argan olie, zoals bijvoorbeeld de reductie van pigment vlekken. Niet voor niks voegen steeds meer cosmetische bedrijven argan olie toe aan hun producten.

Dit biologisch organische en 100% veilige product komt uit Marokko en wordt daar al honderden jaren gebruikt. IKHLAS haalt de argan noten rechtstreeks voor u bij onze boeren op, zodat we zeker zijn dat de kwaliteit gewaarborgd is. Hierdoor is IKHLAS Argan olie voor veel mensen een uitkomst, perfect passend bij een bewuste levensstijl. IKHLAS levert de beste kwaliteit, met de meest zuivere intentie, zodat u met een gerust hart kunt genieten van deze unieke olie.  

Op deze site kunt u nog veel meer informatie vinden over IKHLAS Argan olie, waaronder vele tips hoe u ons product het best kan gebruiken. Wordt lid van onze site en instagram pagina om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws en ontdek in onze webshop wat IKHLAS u te bieden heeft.

gift box argan oil
Argan olie

IKHLAS maakt een eeuwenoud schoonheidsgeheim beschikbaar voor u

webshop ikhlas

Bezoek onze webshop