Previous
Next

IKHLAS argan olie, de fantastische superfood voor het hele lichaam

IKHLAS Argan olie zit bomvol belangrijke voedingsstoffen die het lichaam op allerlei manieren bijstaan optimaal te kunnen functioneren. De anti-oxidanten zorgen voor gunstige omstandigheden voor genezing van beschadigde, geïrriteerde of licht verbrande huid.  De verschillende vetzuren zorgen voor gezond haar en een gezonde huid, maar er is meer! Bij de meeste mensen die goede kwaliteit Argan olie eenmaal hebben geprobeerd, heeft het een belangrijke plaats in de dagelijkse schoonheidsroutine verworven. 

IKHLAS Argan olie maakt geen onderscheid tussen leeftijd, geslacht, type of huid. Uitzoeken of dit product ook voor u werkt is dus vanaf nu verleden tijd! Ontdek hier wat IKHLAS Argan olie nog meer voor uw huid kan betekenen.

Huid

Herstellen

Heeft u last van een droge huid of aandoeningen zoals eczeem, dermatitis en psoriasis?

Dan zal u enorm profiteren van het gebruik van IKHLAS Argan olie. De vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren in Argan olie zijn uitstekend geschikt voor het herstellen van beschadigde huid, het leveren van voedingsstoffen, het kalmeren van de huid, het verminderen van jeuk en het stimuleren van genezing. Klik op de onderstaande knop ‘beauty recepten’ om te zien op welke manier u Argan olie voor uw huid kan gebruiken.

Massage argan oil

Massage

Verlichting

Een massageolie aanvullen met IKHLAS Argan olie is ideaal. Het brengt namelijk niet alleen ontspanning, maar tijdens het masseren wordt de huid ook nog eens intensief gehydrateerd, gevoed en verzacht.

Regelmatig gebruik van IKHLAS Argan olie brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee, denk bijvoorbeeld aan de ontdekkingsremmende kracht voor pijnlijke gewrichten en spieren, of na het sporten om de doorbloeding te stimuleren. Ook bij artritis en reuma kan Argan olie de klachten verlichten.

Hydratatie

Gepersonaliseerde service die bij u past

IKHLAS Argan olie is een hydraterende olie voor het hele lichaam. Een van de essentiële ingrediënten van Argan olie zijn vetzuren die de huid kalmeren en herstellen.

Het wordt gebruikt als een preventief middel tegen een droge of pijnlijke huid, maar kan ook genezing versnellen, waaronder het verminderen van ontstekingen, het verzachten van pijn en het verminderen van jeuk. IKHLAS argan olie laat iedere huidtype soepel en zacht achter.

Use argan oil
Pregnancy stretchmarks

Zwangerschap

Elasticiteit

Een van de belangrijkste voordelen van IKHLAS Argan olie tijdens en na de zwangerschap is het voorkomen en genezen van striae. Het complex aan werkzame stoffen stelt de huid in staat om weefsel te regenereren. Zwangere vrouwen kunnen de olie wrijven op risicogebieden zoals de buik, dijen en borsten, om de huid elastisch te maken en te voorkomen dat deze wordt beschadigd. IKHLAS Argan olie is vrij van alle schadelijke ingrediënten, biologisch, 100% puur en met de beste intenties aan u beschikbaar gesteld.

Nagels en voeten

Bescherming

Onze handen en voeten hebben het meeste te verduren. Argan olie zit boordevol voedingsstoffen die uw huid nodig heeft om gezonde nieuwe cellen te herstellen en aan te maken.

Zelfs mensen die last hebben van schimmelnagels of eelt hebben baat bij IKHLAS Argan olie. Slechts een paar druppels zijn genoeg om uw nagels te versterken en een natuurlijke glans te geven. Het dringt diep door bij de nagelriemen maar creëert ook een beschermende laag voor de handen en nagels.

Argan olie nagels en voeten