IKHLAS doet wonderen voor uw haar

IKHLAS Argan olie bevat vele soorten vitaminen, vetzuren, mineralen en antioxidanten. Dit is de belangrijkste reden waarom Argan olie helpt het haar te revitaliseren en te beschermen.  De bestanddelen van Argan olie, waaronder een hoge concentratie vitamine E, neutraliseren vrije radicalen en voeden het haar. Hierdoor wordt voorkomen dat het haar broos wordt en gaat splijten. Dit resulteert in een sprankelend coup waar makkelijk mee te werken is en dat heerlijk zacht aanvoelt. De neutralisatie van vrije radicalen is ook belangrijk voor een gezonde hoofdhuid en bevordert de groei van het haar! 

De werkzaamheid van IKHLAS Argan olie is niet afhankelijk van leeftijd, geslacht, type of kleur haar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken of IKHLAS Argan olie ook voor u werkt. Ontdek snel wat IKHLAS Argan olie nog meer voor uw haar kan betekenen.

Elma:

Superfijn natuurlijk product! Mijn haar voelt heel zacht en ook voor mijn huid werkt het heel prettig. Je merkt echt dat het een puur product is.

argan hydratatie

Natuurlijke balans

Hydratatie

Het gebruik van Argan olie brengt de natuurlijke olieproductie van uw hoofdhuid in evenwicht. Tegelijk hydrateert het de hoofdhuid, waardoor uitdroging, schilfering, infecties en jeuk voorkomen worden.

Anti-Frizz conditioner

Silky Smooth

Het gebruik van Argan olie zorgt voor een soepel en glad resultaat waardoor pluizen wordt voorkomen en uw haar makkelijk in bedwang te krijgen is.

moroccan oil

Shampoo

 Boost!

Argan olie is steeds meer als toevoeging in shampoos te vinden, maar helaas maakt die 1% vaak te weinig verschil.
Boost nu uw favoriete shampoo door zelf IKHLAS Argan olie eraan toe te voegen! Geschikt voor ieder haartype en heeft geen schadelijke bij-effecten, dus het is door iedere leeftijdscategorie te gebruiken.

Leave-in Conditioner

 De perfecte krul

Argan olie is een droge olie die het haar niet vet maakt en daarom als perfecte leave-in conditioner fungeert. Hierdoor zijn uw krullen tembaar en beheersbaar zodat uw haar gemakkelijker in model te brengen is.

Ferjal:

Heel fijn product! Ik zie snel resultaat en mijn krullen zijn prominenter. 

superfood

Hitte

 Beschermend

Door hoge temperaturen, bijvoorbeeld door de zon of het gebruik van stylingsapparaten, kan uw haar beschadigen. Breng een paar druppels IKHLAS Argan olie aan om uw haar te beschermen.

Gespleten punten

Let it grow!

IKHLAS Argan olie voorkomt uitdroging, beschadiging en breuk door borstelen en stylen. Regelmatig gebruik vermindert het splijten van haar punten zodat u uiteindelijk in staat bent uw haar langer te laten groeien.

repair hair
dye hair damage

Haarkleuring

 Intense kleur

Professionele visagisten gebruiken
Argan olie om schade door haarkleuring te verkomen.
Tegelijk fixeert het de haarkleuring, waardoor men deze behandelingen minder vaak hoeft te herhalen.

Chemische behandelingen

 Geen schade

Om schade aan haar en hoofdhuid te beperken gebruiken steeds meer visagisten Argan olie als nabehandeling.

De olie wordt namelijk door de huid opgenomen, zodat het complex aan antioxidanten de schadelijke effecten van chemicaliën neutraliseert. Argan olie zou zelfs haaruitval voorkomen en haargroei stimuleren.

chemicals dye hair