Het team

IKHLAS Pure Intentions is een jong bedrijf, toegewijd aan het beschikbaar stellen van de beste en meest betrouwbare producten. Het team achter IKHLAS Pure Intentions is zeer divers, maar de belangrijkste bindende factor is de zuivere intentie. Klanten en toeleveranciers kunnen op ons bouwen en daar zijn we trots op.

Meriem Taouili

Lokale vrouw

De betrokkenheid van Meriem en haar familie is essentieel voor het succes van de onderneming. Haar roots liggen namelijk in het gebied waar de argan olie vandaan komt. Ze is de vrouw en rechterhand van Jair en zij zorgen er samen met hun familie voor dat we 100% zeker zijn dat we met betrouwbare partners werken en de beste kwaliteit argan olie geleverd krijgen, oftewel IKHLAS Argan olie.

Jair van Veen

Mede-oprichter, lokale man

Jair is initiator en mede-oprichter van Ikhlas Pure Intentions. Hij woont in Marokko en onderhoudt daar de contacten. Verder is hij een belangrijke promotor. Als geen ander weet hij dat IKHLAS Pure Intentions de beste producten heeft en dit maakt hij graag wereldkundig.

Peter Edelaar

Consultant

Vanaf het begin is Peter Edelaar betrokken bij de strategische positionering van het bedrijf. Gezien zijn drukke werkzaamheden elders is dit vooral in een adviserende rol.

TRQ

Graphic designer, inspirator, productiemedewerker

De man achter de mooie ontwerpen en eenduidige vormgeving.

Tom Verplancke

Oprichter, eigenaar, productiemedewerker, bezorger

Tom is de oprichter en eigenaar van IKHLAS Pure Intentions, maar vooral onderdeel van het team. Net als de rest is hij betrokken bij ieder onderdeel van het proces. Ieder bedrijf begint nu eenmaal aan de keukentafel.