Het team

IKHLAS Pure Intentions is een jong bedrijf, toegewijd aan het beschikbaar stellen van de beste en meest betrouwbare producten. Het team achter IKHLAS Pure Intentions is zeer divers, maar de belangrijkste bindende factor is de zuivere intentie. Klanten en toeleveranciers kunnen op ons bouwen en daar zijn we trots op.

Meriem Taouili

Lokale vrouw

De betrokkenheid van Meriem en haar familie is essentieel voor het succes van de onderneming. Haar roots liggen namelijk in het gebied waar de argan olie vandaan komt. Zij zorgt er samen met haar familie voor dat we 100% zeker zijn dat we met betrouwbare partners werken en de beste kwaliteit argan olie geleverd krijgen, oftewel IKHLAS Argan olie.

Aisha Isidora

creative director productiemedewerkster, bezorgster

Aisha is de drijvende kracht achter Ikhlas Pure Intentions. Haar tomeloze energie en hartstocht voor de missie van IKHLAS Pure Intentions maakt haar een essentiële spil in ons bedrijf.

Peter Edelaar

Consultant

Vanaf het begin is Peter Edelaar betrokken bij de strategische positionering van het bedrijf. Gezien zijn drukke werkzaamheden elders is dit vooral in een adviserende rol.

TRQ

Graphic designer, inspirator, productiemedewerker

De man achter de mooie ontwerpen en eenduidige vormgeving.

Tom Verplancke

Oprichter, eigenaar, productiemedewerker, bezorger

Tom is de oprichter en eigenaar van IKHLAS Pure Intentions, maar vooral onderdeel van het team. Net als de rest is hij betrokken bij ieder onderdeel van het proces. Ieder bedrijf begint nu eenmaal aan de keukentafel.