Taroudant argan olie

Over ons

IKHLAS (wordt uitgesproken als Iglaas) is een jong bedrijf dat zich specialiseert in de handel in bijzondere natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten van over de hele wereld. Het is een Arabische term die zuivere intentie betekent. Dit heeft zowel betrekking op de inkoop als de verkoopzijde. IKHLAS selecteert alleen de allerbeste lokale producenten van natuurlijke gezondheid- en schoonheidsproducten en helpt ze om een internationale afzetmarkt te bereiken. Wij van IKHLAS geloven in lange termijn relaties en het belang van wederzijds voordeel.

Wat betreft onze klanten zijn we ervan overtuigd dat er over de hele wereld vele gezondheids- en schoonheidsgeheimen te vinden zijn die puur natuurlijk zijn en waar geen waslijst aan chemische componenten aan toegevoegd hoeft te worden. Deze worden soms al vele eeuwen, en in het geval van Argan olie bijvoorbeeld zelfs millennia, gebruikt. Hoewel IKHLAS helpt investeren in moderne technieken om hygiëne, kwaliteit en zuiverheid te waarborgen, is het uitgangspunt dat de beste gezondheids- en schoonheidsoplossingen niet in een laboratorium, maar in de natuur te vinden zijn.

De mensen die het team van IKHLAS vormen hebben uiteenlopende culturele achtergronden en leeftijden. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de wensen van uiteenlopende doelgroepen beter kunnen doorgronden, het helpt ons ook in de communicatie met onze lokale partners. Handel is nu eenmaal bedoeld om mooie producten op de juiste plek te krijgen en zo wederzijds voordeel voor alle betrokkenen te creëren.