Previous
Next

IKHLAS Argan olie heeft unieke eigenschappen die uw huid zullen herstellen en doen stralen

Argan olie is een droge olie. Dit betekent dat het een lichte, niet vette olie is die snel door de huid geabsorbeerd wordt. Eenmaal in de huid getrokken zorgt het complex aan bestanddelen, zoals bijvoorbeeld de linolzuren omega 3, 6 en 9, voor een hydraterend en herstellend effect. Niet voor niets wordt het als één van de meest effectieve anti-rimpel middelen gezien.

Er is wetenschappelijk aangetoond dat de bestanddelen in Argan olie daadwerkelijk opgenomen worden door uw huidcellen en deze van binnenuit gezond houden. Slechts een paar druppels zijn genoeg voor een hele gezichtsbehandeling. Vergeet niet uw wenkbrauwen en wimpers mee te nemen! Daarnaast is Argan olie ook zeer geschikt als make-up remover.

IKHLAS Argan olie is geschikt voor iedere leeftijd, geslacht en elk type huid. Uitzoeken of dit product ook voor u werkt, is vanaf nu dus verleden tijd! Scroll snel door om uit te vinden wat IKHLAS Argan olie nog meer voor uw huid kan betekenen.

superfood for skin

Rosanne:

Ik gebruik dit product nu twee weken en zie duidelijk verschil! Ik gebruik het voornamelijk op droge plekjes, pukkeltjes en rimpels. Het smeert heel fijn: het plakt niet en trekt snel in. Mijn huid is echt een stuk gladder en zachter. Ik krijg zelfs complimenten dat ik er zo “fris” uitzie! Echt een aanrader dus!

Balans

Voor elk type huid

Wist u dat IKHLAS Argan olie geweldig is voor zowel een droge als een vette huid?  Hoewel het uw huid hydrateert, is het toch niet vet en totaal niet comedogeen. Dit laatste betekent dat het de poriën niet verstopt. Als u last heeft van puistjes of mee-eters, is deze olie zeker een veilige aanvulling op uw huidverzorgingsroutine. Er wordt vaak gedacht dat als de huid vettig is, het toevoegen van oliën het erger zal maken. Bij Argan olie is dit echter niet het geval.

Recent onderzoek wijst uit dat Argan olie helpt tegen overtollige talgproductie en dat het dus de aanmaak van de olie die uw huid van nature produceert, reguleert.

Structureel gebruik zal droogte, vettigheid en acne-uitbraken enorm terugdringen.

Kara:

Ik heb altijd al last gehad van een onzuivere huid dat steeds uitbreekt met het weer dat steeds omslaat. Dit product heeft er echt voor gezorgd dat ik niet snel uitbreek maar ook rimpelvrij blijf en de vlekken die overgebleven zijn na zo’n pukkel seizoen goed bestreden zijn. Perfect product, zeker een aanrader!!

Anti-acne superfood

Hydratatie

Volledig natuurlijk

Argan olie is absoluut ‘niet-comedogeen’ en scoort een perfecte nul op de beoordelingsschaal. Dit is een uiterst zeldzame eigenschap die resulteert in perfecte absorptie en dus ideaal is om krachtige voedingsstoffen zoals Vitamine A en antioxidanten direct af te leveren waar ze nodig zijn. 

De essentiële vetzuren zoals Prostaglandine in de Argan olie helpen de celgroei en -ontwikkeling onder controle te houden. Door dit volledig natuurlijke product op uw huid aan te brengen – welk huidtype dat ook is – stimuleert en balanceert u uw eigen regeneratie capaciteit. 

Resultaat: een jeugdige, gezonde uitstraling en tegelijk een goed gevoel.

moroccan oil

Anti-rimpel

Effectief

IKHLAS Argan olie is niet alleen een natuurlijk en effectief vochtinbrengend middel, het is ook een ideaal product tegen huidveroudering. Omdat het een hoge concentratie antioxidanten bevat, verbetert het de huidelasticiteit, vermindert het rimpels, maakt het je huid zachter en geeft het een jeugdige glans.

Vitamine A is bijvoorbeeld nodig voor de productie van huidcellen. Daarnaast wordt Vitamine A ook gebruikt door de fibroblasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor het produceren van bijvoorbeeld collageen, dat de huid stevig en gezond houdt.

UV-Bescherming

Zonnebrand & Aftersun

Hoewel het belangrijk is dat we de huid blootstellen aan zon in verband met de productie van Vitamine D, kan teveel zon tot schade leiden. Argan olie werkt  verlichtend nadat u verbrand bent, aangezien Vitamine E belangrijk is  bij het verminderen van UV-schade aan de huid.

Daarnaast vergroot het de hoeveelheid voedingsstoffen in het huidweefsel en helpt hiermee de verschijning van littekens en donkere vlekken te verminderen. Wetenschappers schrijven dit toe aan de hoge concentratie antioxidanten die helpen vrije radicalen te neutraliseren en de voedzame werking van de verschillende vetzuren.

Littekens

Herstelt & Voorkomt

IKHLAS Argan olie bevat vele verschillende vetzuren, waaronder omega 9 & 6. Deze bieden het lichaam tal van gezondheidsvoordelen, zoals verbeterde opname van vitamines A en D. Zo wordt de groei van nieuwe cellen gereguleerd. Argan olie helpt daardoor ook bij het verminderen en voorkomen van littekens en striae.

De reden is weer het samenspel van voedingsstoffen als antioxidanten en vetzuren die helpen om beschadigde huidcellen te genezen en ontstekingen te verminderen.

scars argan oil
Doorligplekken argan olie

Peter:

Ik ben 82 jaar en wordt door de thuiszorg twee keer in de week gedoucht. Mijn huid was door het vele zitten en de zeep dan geïrriteerd. Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp.Voor mijn verjaardag kreeg ik een flesje Ikhlas argan olie. De zorg is verbaasd want ze wrijven mijn huid ermee in en de irritatie is direct weg. Ook fijn dat het gelijk intrekt.

Onrustige huid

Kalmeert & Verlicht

Mensen met een droge huid of die lijden aan aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea, zullen baat hebben bij IKHLAS Argan olie. Eén van de redenen die hiervoor wordt aangedragen is de aanwezigheid van squaleen, een meervoudig onverzadigde koolwaterstof. Tezamen met de anti-oxidanten zorgt het ervoor dat de huid kalmeert en de jeuk en pijn wordt verlicht. Dit bevordert uiteindelijke genezing.

Hoewel veel van deze aandoeningen een dieperliggende oorzaak hebben, is aangetoond dat Argan olie een zeer positief effect heeft op het verloop van huidziektes. De rustgevende werking op het aangetaste huidoppervlak en het verminderen van de jeuk is voor veel mensen al een verademing.

squalene jeuk