IKHLAS biedt kansen

De boeren hebben hun gezinnen te onderhouden en willen hun kinderen kansen bieden. Een goede prijs betalen is daarom belangrijk. Het gebied waar de Argan noten vandaan komen is echter arm en het sociale zekerheidsstelsel is er niet te vergelijken met die van Nederland. IKHLAS wil ook op directe wijze kwetsbare groepen zoals ouderen of wezen ondersteunen, door sociale projecten te financieren.

De rechtstreekse contacten met de boeren zorgen voor een korte keten, en de besparingen die hiermee bewerkstelligd worden, stellen ons in staat een deel van de omzet voor liefdadigheid in te zetten. Voor IKHLAS is dit geen marketingmiddel, maar juist een deel van wie wij zijn en een belangrijke motivatie deze onderneming te starten.

Maar ook hier wil IKHLAS zijn steentje bijdragen. Naast het bieden van een mooi product voor onze klanten willen we ook in onze eigen omgeving projecten ondersteunen. Heeft u een goed idee of kent u iemand met een goed idee, stuur een bericht en laat het ons weten en wie weet komt het IKHLAS team de volgende keer uw project ondersteunen.